KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast

Restauracja "SZKLARNIA” : ekologiczny koncept gastronomiczny z własną uprawą roślin i ziół oraz strefą warsztatową /[Dokument elektroniczny]

ekologiczny koncept gastronomiczny z własną uprawą roślin i ziół oraz strefą warsztatową /
Skoczylas, Natalia.
Natalia Skoczylas ; Wojciech Godziński.
Warszawa :
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej,
2021.
69 s. ; il.
1
Godziński, Wojciech. Promotor
Praca licencjacka.
Bibliogr.
Indeks.
Aneks.
Na prawach rękopisu.
Wymagania systemowe: dostępne na stanowisku stacjonarnym w bibliotece.


 



Projektowanie architektoniczne
Restauracje
Slow food

Rodzaj dokumentu:
Prace dyplomowe Jagiellońska


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
A PD.9240 Tylko na miejscu -
Na miejscu
Rekord: