KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast
68342 (to nie jest sygnatura)

001 -Numer kontrolny rekordu [,]

UTH2021

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20210819113534.0

006 -Dane kontrolne, dodatkowa charakterystyka dokumentu [,]

m|||||||| | ||||||

008 -ELEMENTY DANYCH STAŁEJ DŁUGOŚCI [,]

210118 |||||s|| |

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Prace dyplomowe Jagiellońska

999 -Rekord powiązany [ , ]

epm

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

WA CHODKOWSKA
WA CHODKOWSKA

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Skoczylas, Natalia.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Restauracja "SZKLARNIA” :
ekologiczny koncept gastronomiczny z własną uprawą roślin i ziół oraz strefą warsztatową /
Natalia Skoczylas ; Wojciech Godziński.
de

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej,
2021.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Godziński, Wojciech.
Promotor

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

69 s. ;
il.

502 -Uwaga dot. dysertacji [ , ]

Praca licencjacka.

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.
Indeks.
Aneks.

506 -Uwaga dot. ograniczeń w rozpowszechnianiu [ , ]

Na prawach rękopisu.

538 -Wymagania techniczne [ , ]

Wymagania systemowe: dostępne na stanowisku stacjonarnym w bibliotece.

692 -Deskryptor [ , ]

Projektowanie architektoniczne

692 -Deskryptor [ , ]

Restauracje

692 -Deskryptor [ , ]

Slow food

Egz.

Status udost. Sygnatura Data wprowadzenia opisu Symbol oddziału pierwotnego Akcesja Kod kreskowy Kierowanie Numer inwentarzowy Sposób nabycia
1PD.92402021-08-19A20212000500092404APD.9240d