KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /

pod red. Piotra P. Lewickiego ; aut. Piotr P. Lewicki, Andrzej Lenart, Roman Kowalczyk, Zbigniew Pałacha.
Wyd. 4., 1. dodr. PWN.
Logistyka (LOGISTICS) (INŻ )
Warszawa :
Wydawnictwo Naukowe PWN,
2017.
467, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 461-462.
978-83-01-19407-9


 



Procesy produkcyjne
Przemysł rolno-spożywczy
Przemysł spożywczy

Rodzaj dokumentu:
Książka


Spis treści:
PDF
Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
WY G.55730 Logistyka.INŻ 30 dni Zamów
Rekord:
ISBN: