KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast

Transfer wiedzy i dyfuzja innowacyjności jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce /

Firlej, Krzysztof.
Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.
Zarządzanie (MANAGEMENT) (FIR )
Kraków :
Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego,
2014.
181 s. : il. ; 25 cm.
Bibliogr. s. 163-174.
Finansowanie: Narodowe Centrum Nauki.
978-83-62511-33-4


 



Dyfuzja innowacji
Ekonomia
Innowacje
Konkurencyjność
Polska
Przemysł rolno-spożywczy
Zarządzanie wiedzą

Rodzaj dokumentu:
Książka


Spis treści:
PDF
Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
WYP G.44347 Zarządzanie-FIR 30 dni 19/01/2015 Zamów
Rekord:
ISBN: