KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast

Contribution to the implementation of ISO 22000:2018 within the NOUNOURS agri-food company : case study of NOUNOURS manufacturing facility /

case study of NOUNOURS manufacturing facility /
Sarra Ghrieb, Amine Ferroukhi, Lydia Djennadi.
Problemy Jakości : Problems Of Quality. 2024, nr 4, s. 2-11
Warszawa : Wydawnictwo SIGMA-NOT, 2024.
(Problemy Jakości : Problems Of Quality )


 



Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Bezpieczeństwo żywności
Firmy rolno-spożywcze
ISO 22000:2018
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności

Rodzaj dokumentu:
Artykuły


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
CZYT Tylko na miejscu -
Na miejscu
Rekord: