88737 (to nie jest sygnatura)
|
005 -Data i czas ostatniej modyfikacji [,]
|
20240930103610.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
WA CHODKOWSKA
|
|
WA CHODKOWSKA
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
Ghrieb, Sarra.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Contribution to the implementation of ISO 22000:2018 within the NOUNOURS agri-food company :
|
|
case study of NOUNOURS manufacturing facility /
|
|
Sarra Ghrieb, Amine Ferroukhi, Lydia Djennadi.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydawnictwo SIGMA-NOT,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Ferroukhi, Amine.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Djennadi, Lydia.
|
773 -Dokument źródłowy [0, ]
|
2024, nr 4, s. 2-11
|
|
Problemy Jakości : Problems Of Quality.
|
942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]
|
Artykuły
|
999 -Numery powiązań [ , ]
|
ID
|
490 -Strefa serii - forma nie do wyszukiwania [1, ]
|
Problemy Jakości : Problems Of Quality
|
830 -Hasło dodatkowe serii - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
|
Problemy Jakości : Problems Of Quality ;
|
692 -Pola lokalne - słowa kluczowe [ , ]
|
ISO 22000:2018
|
692 -Pola lokalne - słowa kluczowe [ , ]
|
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
|
692 -Pola lokalne - słowa kluczowe [ , ]
|
Bezpieczeństwo żywności
|
692 -Pola lokalne - słowa kluczowe [ , ]
|
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności
|
692 -Pola lokalne - słowa kluczowe [ , ]
|
Firmy rolno-spożywcze
|
Egz.
Oddział
|
Tylko na miejscu
|
CZYT | 1 |
|