KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast
95595 (to nie jest sygnatura)

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20250223111109.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

WA N
WA N
WA N
LUBL KUL
KR U
KR 122
WA N
WA CHODKOWSKA

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Rekord powiązany [ , ]

DH

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

9788364614712
AFiBV)

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

9788363469375
AFiBV)

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Zrównoważony rozwój w turystyce kulinarnej /
red. nauk. Piotr Dominik.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Akademia Finansów i Biznesu Vistula :
Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula,
2024.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Dominik, Piotr.
Red.

920 -ISBN [ , ]

978-83-64614-71-2

920 -ISBN [ , ]

978-83-63469-37-5

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

253, [1] s. :
il. ;
24 cm.

830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]

Monografie - Akademia Finansów i Biznesu Vistula

710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]

Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
pbl

710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]

Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula (Warszawa).
pbl

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr. przy rozdz.

692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]

Turystyka kulinarna

692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]

Zrównoważony rozwój

692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]

Gastronomia

Egz.

Kierowanie Numer inwentarzowy Data inwentaryzacji Status udost. Sygnatura
MAGG.641942025-02-23-3Magazyn