95595 (to nie jest sygnatura)
|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20250223111109.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
WA N
|
|
WA N
|
|
WA N
|
|
LUBL KUL
|
|
KR U
|
|
KR 122
|
|
WA N
|
|
WA CHODKOWSKA
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Rekord powiązany [ , ]
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
9788364614712
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
9788363469375
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
|
Zrównoważony rozwój w turystyce kulinarnej /
|
|
red. nauk. Piotr Dominik.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Akademia Finansów i Biznesu Vistula :
|
|
Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Dominik, Piotr.
|
|
Red.
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-64614-71-2
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-63469-37-5
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
253, [1] s. :
|
|
il. ;
|
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
|
Monografie - Akademia Finansów i Biznesu Vistula
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula (Warszawa).
|
504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. przy rozdz.
|
692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]
|
Turystyka kulinarna
|
692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]
|
Zrównoważony rozwój
|
692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Data inwentaryzacji
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
MAG | G.64194 | 2025-02-23 | -3 | Magazyn |
|