KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast
66139 (to nie jest sygnatura)

001 -Numer kontrolny rekordu [,]

UTH2020

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20210209120817.0

006 -Dane kontrolne, dodatkowa charakterystyka dokumentu [,]

m|||||||| | ||||||

008 -ELEMENTY DANYCH STAŁEJ DŁUGOŚCI [,]

210118 |||||s|| |

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Prace dyplomowe Jagiellońska

999 -Rekord powiązany [ , ]

epm

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

WA CHODKOWSKA
WA CHODKOWSKA

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Gochna, Paulina.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Sposoby motywacji pracowników w małych i średnich przedsiębiorstwach na przykładzie firmy MBM Meat Food sp. z o.o. /
Paulina Gochna ; Iwona Przychocka.
[Dokument elektroniczny]

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej,
2020.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Przychocka, Iwona.
Promotor

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

53 s. ;
il.

502 -Uwaga dot. dysertacji [ , ]

Praca magisterska.

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.
Indeks.

506 -Uwaga dot. ograniczeń w rozpowszechnianiu [ , ]

Na prawach rękopisu.

538 -Wymagania techniczne [ , ]

Wymagania systemowe: dostępne na stanowisku stacjonarnym w bibliotece.

692 -Deskryptor [ , ]

Motywacja pracowników

692 -Deskryptor [ , ]

Małe i średnie przedsiębiorstwa

Egz.

Symbol oddziału pierwotnego Sygnatura Kierowanie Data wprowadzenia opisu Sposób nabycia Kod kreskowy Akcesja Numer inwentarzowy Status udost.
APD.9040A2021-02-09d20005000904002020PD.90401