KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast
2528 (to nie jest sygnatura)

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

100606

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

WA WSCiL/LO
WA WSCiL

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

995 -Działy [ , ]

MARKETING.PR.REKLAMA

995 -Działy [ , ]

MARKETING.PR.ADVERTISING

020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]

838725634X

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Efektywność i warunki rozwoju handlu żywnością :
marketing produktów żywnościowych /
red. i koord. badań Edward Hościłowicz i Kazimierz Meredyk.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Białystok :
Wydaw. Wyższej Szkoły Finansów i Zarządzania,
2002.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]

Hościłowicz, Edward.
Red.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]

Meredyk, Kazimierz.
Red.

920 -ISBN [ , ]

83-87256-34-X

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

211 s. :
tabl., wykr. ;
24 cm.

692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]

Marketing strategiczny

692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]

Żywność

692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]

Handel

692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]

Polska

692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]

1989-

Egz.

Numer inwentarzowy Status udost. Sygnatura Kierowanie
K.8416-3Marketing.PR.Reklama.EFEWY