2528 (to nie jest sygnatura)
|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
WA WSCiL/LO
|
|
WA WSCiL
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
995 -Działy [ , ]
|
MARKETING.PR.REKLAMA
|
995 -Działy [ , ]
|
MARKETING.PR.ADVERTISING
|
020 -Międzynarodowy znormalizowany numer książki - ISBN [ , ]
|
838725634X
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Efektywność i warunki rozwoju handlu żywnością :
|
|
marketing produktów żywnościowych /
|
|
red. i koord. badań Edward Hościłowicz i Kazimierz Meredyk.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Białystok :
|
|
Wydaw. Wyższej Szkoły Finansów i Zarządzania,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]
|
Hościłowicz, Edward.
|
|
Red.
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [ , ]
|
Meredyk, Kazimierz.
|
|
Red.
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-87256-34-X
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
211 s. :
|
|
tabl., wykr. ;
|
692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]
|
Marketing strategiczny
|
692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]
692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]
692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]
692 -Pole lokalne - słowa kluczowe [ , ]
Egz.
Numer inwentarzowy
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
Kierowanie
|
K.8416 | -3 | Marketing.PR.Reklama.EFE | WY |
|