KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast

Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi klienta /

z elementami technologii gastronomicznej i obsługi klienta /
Granecka, Bożena.
Bożena Granecka.
Warszawa :
WSE,
1998.
154, [2] s.: tab.; 24 cm.
(Turystyka / Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Warszawie )
(Turystyka / Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Warszawie )
Bibliogr. s. [155]


 



Bankiety
dietetyka
Gastronomia
gastronomia
Grupy ludności
hotelarstwo
jadłospisy
kalorymetria
Kelner
konsumenci
obsługa klienta
Składniki pokarmowe
Żywienie

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MAG G.20245 Magazyn 30 dni Zamów
Rekord: