KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast

Organizowanie i motywowanie działalności w małym przedsiębiorstwie (na przykładzie przedsiębiorstwa gastronomicznego "Przyjaciel" w Mławie /

Stefańska, Agnieszka.
Agnieszka Stefańska.
Płońsk :
Wyższa Szkoła Zarządzania i Prawa im. Heleny Chodkowskiej,
2008.
56 s.: il.; 30 cm.
1
Ciosek, Anna prom.
Ciekanowski, Zbigniew rec.
WSZiP. Wydział Zamiejscowy w Płońsku. Katedra Ekonomii


 



msp
prace licencjackie
usługi gastronomiczne

Rodzaj dokumentu:
Prace licencjackie Jutrzenki


Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
ARCH L.1930 1930 - ARCHIWUM Tylko na miejscu 27/10/2012 -
Na miejscu
Rekord: