KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast

HACCP w teorii i praktyce : zarządzanie przedsiębiorstwem zajmującym się produkcją i obrotem bezpiecznej dla zdrowia żywności /

zarządzanie przedsiębiorstwem zajmującym się produkcją i obrotem bezpiecznej dla zdrowia żywności /
Hazard Analysis and Critical Control Points w teorii i praktyce.
Berdowski, Janusz Bronisław.
Janusz B. Berdowski, Filip J. Berdowski.
Zarządzanie (MANAGEMENT) (BER )
Warszawa :
Wyższa Szkoła Menedżerska. Oficyna Wydawnicza,
2006.
202, [2] s. ; 21 cm.
83-87919-69-1


 



HACCP
Jakość
Podręczniki akademickie
Zarządzanie jakością
Żywność

Rodzaj dokumentu:
Książka


Spis treści:
PDF
Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
WYP G.42773 Zarządzanie.BER 30 dni 07/02/2023 Zamów
WY K.12278 Zarządzanie.BER 30 dni Zamów
WY G.31474 Zarządzanie.BER 30 dni Zamów
Rekord: