KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast
74939 (to nie jest sygnatura)

001 -Numer kontrolny rekordu [,]

UTH2022

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20220714151942.0

006 -Dane kontrolne, dodatkowa charakterystyka dokumentu [,]

m|||||||| | ||||||

008 -ELEMENTY DANYCH STAŁEJ DŁUGOŚCI [,]

210118 |||||s|| |

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Prace dyplomowe Jagiellońska

999 -Rekord powiązany [ , ]

epm

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

WA CHODKOWSKA
WA CHODKOWSKA

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Burghardt, Michalina.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Adaptacja lokalu usługowego na miejsce spotkań z możliwością samodzielnego przygotowania posiłku /
Michalina Burghardt ; Małgorzata Brych-Barwicka.
de

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej,
2022.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Brych-Barwicka, Małgorzata.
Promotor

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

44 s. :
il.

502 -Uwaga dot. dysertacji [ , ]

Praca licencjacka.

504 -Uwaga dot. bibliografii załącznikowej [ , ]

Bibliogr.
Indeks.

506 -Uwaga dot. ograniczeń w rozpowszechnianiu [ , ]

Na prawach rękopisu.

538 -Wymagania techniczne [ , ]

Wymagania systemowe: dostępne na stanowisku stacjonarnym w bibliotece.

692 -Deskryptor [ , ]

Gastronomia

692 -Deskryptor [ , ]

Modernizm

692 -Deskryptor [ , ]

Pandemia

Egz.

Akcesja Status udost. Numer inwentarzowy Symbol oddziału pierwotnego Sposób nabycia Data wprowadzenia opisu Kod kreskowy Sygnatura Kierowanie
20221PD.9330Ad2022-07-142000500093302PD.9330A