KATALOG GŁÓWNY
BIBLIOTEKI NAUKOWEJ
Uczelni Techniczno-Handlowej im. Heleny Chodkowskiej
Kontrast

Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji /

red. nauk. Stanisław Kowalczyk.
Bezpieczeństwo (SECURITY) (BEZ )
Warszawa :
Szkoła Główna Handlowa - Oficyna Wydawnicza,
2009.
303 s. : il. ; 25 cm.
(Przedsiębiorczość w XXI Wieku - SGH, )
(Przedsiębiorczość w XXI Wieku )
Bibliogr., wykaz aktów prawnych przy pracach.
978-83-7378-459-8


 



Agrobiznes
Bezpieczeństwo żywnościowe
Codex Alimentarius
Europa
FAO/WHO
Globalizacja
Komisja Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO
Konsumenci
Kontrola żywności
Ochrona konsumentów
Polityka żywnościowa
Polska
Stany Zjednoczone

Rodzaj dokumentu:
Książka


Spis treści:
PDF
Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
WYP G.46739 Bezpieczeństwo.BEZ 30 dni 16/01/2024 Zamów
Rekord:
ISBN: